Project Description

Case Imtech

Technische dienstverlening

De uitdaging

Met meer dan 1.000 werknemers in verschillende profielen heeft de HR-dienst van Imtech een zware verantwoordelijkheid.

En als de mobiele medewerkers hun gepresteerde uren, verplaatsingstijden en afstanden manueel bijhouden op papier, dan kan dit zorgen voor heel wat extra druk op de HR-dienst van Imtech.
Niet alleen moet Imtech wachten tot alle mobiele medewerkers terug op kantoor zijn, de ingevulde gegevens van alle Imtech medewerkers moeten daarna nog eens ontcijferd en overgetikt worden.

Met de intrede van een nieuw ERP-pakket leek het Imtech de ideale moment om op zoek te gaan naar een systeem om de gepresteerde uren, verplaatsingstijden en afstanden te automatiseren.

De Oplossing

GeoDynamics implementeerde bij Imtech de oplossing IntelliTracer.
Door de wagens uit te rusten met een blackbox en panel, heeft Imtech een haarscherp beeld op de tijdsbesteding van de medewerkers en hun afgelegde kilometers.

Deze gegevens kunnen daarna zeer makkelijk geïmporteerd worden in het ERP-pakket waarna Imtech deze data gebruikt om facturen te maken en de loonberekening van de arbeiders te bepalen.

Verdiensten tot op vandaag

Imtech heeft door de invoering van onze oplossing gemiddeld 5 minuten per medewerker kunnen uitsparen.
Op 1.000 werknemers is dit uiteraard een grote besparing.

Vroeger werden namelijk de cijfers manueel ingegeven in verschillende systemen en nu gebeurt alles automatisch en in één keer.
De mobiele medewerkers geven in hun wagen alle gegevens in en onze systemen voegen er automatisch het tijdstip, plaats en reeds afgelegde kilometers toe.

Met de implementatie van IntelliTracer in het nieuwe ERP-pakket zijn alle gegevens ogenblikkelijk op de juiste plaats.

Bovendien heeft Imtech nu- bijvoorbeeld voor de lopende projecten – in real time een zicht op de geleverde prestaties in plaats van zich te baseren op schattingen.

Vraag een demo

Ontdek alle mogelijkheden!

Interesse in een persoonlijke demo? Wij demonstreren u alle voordelen voor uw firma!
Vraag een demo