De werktijden van uw mobiele medewerkers verwerken?
Kinderspel met mobiele tijdregistratie!

U kent het ongetwijfeld. Uw werknemers verplaatsen zich naar de werkplaats om daar aan de slag te gaan.
De gewerkte uren vullen ze zorgvuldig in op de werkbonnetjes waarna die op het einde van de week verwerkt worden.

Maar hoe bepaalt u nu exact de werktijd voor elke werknemer en hoe vermijdt u dubbel werk?
Met behulp van een tracking unit, badgelezer en tijdsregistratiesoftware hebt u een perfect zicht op de uren en kan u ze met een druk op de knop verwerken

Verwerk uw loonadministratie met GeoDynamics

Werkbonnen ontcijferen, uren doorgeven, loonbrieven opmaken,… Het behoort allemaal tot het verleden.

Met onze tijdsregistratie bent u altijd zeker van de juiste geregistreerde uren en kilometers en dit op elk moment van de dag.

Dit zorgt voor een efficiënte en correcte loonverwerking met duidelijke mobiliteitsvergoeding.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan!
GRATIS OFFERTE!
Ontdek de voordelen!

Mobiele tijdregistratie biedt heel wat voordelen,
bekijk ze hieronder.

Exacte werkuren

 

Werkuren bijhouden is voor geen enkele werknemer prioriteit. Maar dankzij onze systemen krijgt u toch een perfect overzicht met een minimale inspanning.

Sociaal secretariaat

 

Dubbel werk bij het invullen van uw loonfiches? Verleden tijd! Want alle werkuren staan direct in ons systeem en kan u doorsturen naar uw sociaal secretariaat in enkele klikken.

Wettelijke bepalingen

 

Houdt u op elk moment de bepalingen van de CAO bij? Wij wel! Zo bent u altijd zeker van de juiste cijfers, bedragen en bepalingen in uw loonadministratie.

Betere nacalculatie

 

Met de exacte werkuren hebt u een schat van informatie. Informatie die perfect gebruikt kan worden bij o.a. uw nacalculatie!

De perfecte uitbreidingen!
Bewezen aanpak!

De combinatie van de vele voordelen en onze handige software zorgt dat wij in de loop der jaren een groot klantenbestand hebben opgebouwd.

0
Uitgeruste voertuigen
0
Klanten
0
Dagelijkse gebruikers
0
Enthousiaste medewerkers
Wat zeggen de klanten?

Met ruim 3.000 klanten uit o.a. bouw‐, service‐, installatie en transportbedrijven hebben wij een groot klantenbestand. Gaande van kleine KMO’s tot internationale firma’s met een uitgebreid wagenpark. Ontdek hier wat zij zeggen van onze software.

“Wij factureren nu de geleverde uren rechtstreeks aan de klant”

 De tijdsregistratie van GeoDynamics heeft ons een enorme tijdswinst opgeleverd. Wij factureren nu de geleverde uren en afstanden rechtstreeks aan de klant en koppelen ook de loonberekening van de arbeiders automatisch terug.

– Imtech België

Bekijken onze klanten
Dagelijks zijn heel wat ploegen bezig aan het werk op ruim 25 werven verspreid over België. Het was voor ons dan ook geen pretje om alle werkuren te registreren en verwerken. Gelukkig helpt GeoDynamics ons heel wat tijd uit te sparen bij de loonadministratie en hebben we een perfect zicht op de mobiliteitsvergoeding dankzij tijdregistratie.
Lucas Delmulle, Danilith
Dankzij GeoDynamics en hun tijdregistratie hebben wij een beter zicht op al onze medewerkers. Op die manier hebben we een betere projectopvolging en kunnen we direct de loonverwerking aanpakken zonder dat de medewerkers langs het hoofdkantoor passeren.
Jurgen Van De Winkel, Apro
Vraag een demo aan & ontdek zelf uw besparing!

Met klanten en een team verspreid over geheel België, kan u tijdens een bezoek gerust referenties uit uw eigen streek bekomen.