Track and Trace

Track and Trace Tijdsregistratie Op uw maat

track and trace

Track and Trace: Gedaan met gissen waar uw voertuigen en medewerkers zich bevinden!
Wij bieden zekerheid!

Track and trace realtime

Realtime inzicht met een auto track & trace systeem

U kent het waarschijnlijk? U weet niet waar uw wagens zich bevinden. Dit kan makkelijk opgelost worden met een tracking and tracing systeem, die alle verplaatsingen registreert d.m.v. gps-technologie en doorstuurt via de ingebouwde gsm-functie. Hierdoor kan u op elk moment van de dag de positie van uw voertuigen in realtime raadplegen.
Onze servers registreren intelligent de positie en sturen deze gegevens zonder vertraging door.

Lees hier hoe een tracking systeem werkt

Door gebruik te maken van track and trace van GeoDynamics hebben wij nu een realtime zicht op onze vloot.
Dat heeft niet alleen onze planning enorm verbeterd, we kunnen nu accuraat ingrijpen en bijsturen op basis van exacte gegevens. 
Peter De Man Manager Utilitaire Vloot Group Maes

track and trace visualisatieVisualisatie van track en trace gegevens

Met deze auto track and tracing software weet u direct welke weg uw voertuig afgelegd heeft. U kan de gereden rit bekijken aan de hand van posities of zelf de rit afspelen om een idee te krijgen hoe uw wagen gereden heeft. Wij maken naast onze eigen kaarten ook de koppeling met Google maps, Google Earth en Bing maps.  Aan u de keuze hoe u de autovolgsysteem gegevens wenst te visualiseren.

accurate planning Voordeel: Accurate planning

In de meeste bedrijven wordt de planning manueel opgemaakt met behulp van een nodige dosis gezond verstand. Maar eenmaal de planning gemaakt is en uw personeel op baan is, hebt u geen zicht meer op hun planning. Met behulp van ons systeem kan u de dag zelf veranderingen inbrengen in de planning aan de hand van accurate gegevens. Zo wint u niet alleen tijd, u kan uw medewerkers efficiënt aan het werk houden door de auto tracking oplossing. 

track and trace snelheidVoordeel: snelle interventie door realtime locatiebepaling

Stel, uw klant vraagt een snelle interventie. Tegen de tijd dat u weet wie waar zit & vooral hoe ver ze van de klant zitten, kan het al te laat zijn. In onze toepassing kan u een plaats markeren op de kaart en zo in één oogopslag zien wie het dichtst bij de plaats van interventie zit. Op die manier kan u echt razendsnelle service bieden dankzij onze track-and-trace software.   

 

fleetmanagement door track and traceVoordeel: doordacht fleetmanagement

Steeds te laat in onderhoud? Onvoorziene kosten door niet tijdig te smeren? Door onze exacte bepaling van de kilometerstand via het tracker systeem, bent u op de hoogte wanneer iedere wagen in onderhoud moet. U wordt zelf tijdig verwittigd via sms of e-mail! Maar daarnaast kan u ook nog ingeven wanneer uw wagen naar de keuring moet, wanneer de verzekering of het leasingcontract afloopt. De mogelijkheden van track & trace software zijn legio.

Lees meer over Fleetmanagement

Voordeel: Bewijslast naar uw klanten

Moeten uw medewerkers zich tijdens de werkuren verplaatsen van klant tot klant? Ook hier berekent u moeiteloos de afgelegde weg. Dit kan u nadien makkelijk weergeven in overzichtelijke rapporten. Zo kunt u de verplaatsingskosten die u vermeldt op uw facturen meteen staven met exacte bewijsdocumenten van de gegevens die geregistreerd worden door het voertuigvolgsysteem. Dit zal de verstandhouding met uw klanten zeker ten goede komen.

anti-diefstal track and traceControle op het wagenpark

Track and trace kan ook zeer efficiënt zijn op momenten waarop u het niet verwacht. Bij diefstal kan in vele gevallen de wagen direct opgespoord worden door het auto tracking systeem. Daarnaast worden ook alle snelheden weergegeven en geregistreerd zodat u direct kan nagaan hoe snel uw wagens precies reden op momenten waarop dit gecontroleerd moet worden.

Lees hier hoe één van onze klanten al 8 keer zijn gestolen vrachtwagen terugvond.

track-and-trace-prijs

Track and Trace Prijs

Een goede oplossing zorgt voor een zeer snelle terugverdientijd. Op die manier heeft u zeer snel uw geld terugverdiend. Want aan de hand van alle voordelen verbonden aan onze track & trace software, lijkt de prijs maar een klein struikelblokje in het beslissingsproces. Wenst u graag te weten wat nu de prijs is? Contacteer ons dan gerust en één van onze mensen maakt u graag een persoonlijke offerte.

Track and trace serversBeveiligde servers

Alle in realtime verzamelde gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers en worden ter beschikking gesteld via een beveiligde internetverbinding (SSL). De track en trace gegevens zijn ook nadien nog lange tijd raadpleegbaar om rapporten samen te stellen en analyses op uit te voeren. Een ander groot voordeel aan onze blackbox is dat in situaties met verminderde gsm-ontvangst, onze blackbox de posities feilloos bijhoudt.

Wenst u meer te zien van onze track and trace oplossing?
Vraag dan een vrijblijvende demo aan of bekijk wat klanten zeggen van ons systeem!

Ik wil een demo! Bekijk onze cases!

LinkedInEmailPrint
Scroll to Top
Checkin@Work? Bekijk onze innovatieve oplossingen Meer info!