Startonderbreker

Startonderbreker

Zekerheid nodig? Gebruik onze startonderbreker

startonderbrekerStartonderbreker

Een wagen, niemand wenst dat het gestolen wordt. Het vertegenwoordigt niet alleen veel geld, u verliest u ook veel tijd en moeite als uw bezit verdwenen is. Wij kunnen een startonderbreker discreet installeren op uw wagen zodat u altijd over zekerheid kan beschikken door deze startonderbreker.

Startonderbreker onderbreekt wanneer u het wenst

Er zijn veel situaties denkbaar wanneer u een startonderbreker kan gebruiken. Denk maar even bij diefstal. Iemand is verdwenen met uw wagen en u wenst de wagen te blokkeren. Geen probleem. Of u verhuurt materiaal en u wenst ongeoorloofd gebruik tegengaan. Dan kan onze startonderbreker u helpen.

startonderbreker wettenAnti-diefstal

Een track & trace installatie kan u een verhoogde veiligheid garanderen. Als uw wagen dan toch ontvreemd wordt, dan kan u hem met onze oplossing in realtime volgen. Staat hij dan stil, dan kan u hem vanop afstand stilliggen met uw startonderbreker. Rest enkel nog een telefoontje naar de politie en u kan uw wagen terug gaan halen.

24uur op 24uur bereikbaar

U kan de startonderbreker op elk moment en op eigen initiatief activeren. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van een partner die u moet verwittigen om u bij te staan. Daardoor gaat geen tijd verloren met onze startonderbreker.

Track & Trace

Met track & trace hebt u niet alleen een anti-diefstal systeem in handen, u kan ook inzicht krijgen in de verplaatsingen van uw wagens. U ziet de plaats, de afgelegde weg en de snelheden. En dat allemaal zeer overzichtelijk op een kaart.

Lees meer over Track & Trace

Fleetmanagement

Steeds te laat in onderhoud? Onvoorziene kosten door niet tijdig te smeren? Door onze exacte bepaling van de kilometerstand, bent u op de hoogte wanneer iedere wagen in onderhoud moet. U wordt zelf tijdig verwittigd! Maar daarnaast kan u ook nog ingeven wanneer uw wagen naar de keuring moet, wanneer de verzekering afloopt of wanneer het leasingcontract ten einde loopt. De mogelijkheden zijn legio.

 Lees meer over Track & Trace

Geïnteresseerd in ons duidelijk systeem?
Vraag dan een vrijblijvende demo aan of lees hoe een klant al 8 keer diefstal heeft kunnen onderscheppen!

Overtuig mij! Toon mij de case met de 8 pogingen!

Scroll to Top