Startonderbreker

Startonderbreker

Zekerheid nodig? Gebruik onze startonderbreker

startonderbrekerStartonderbreker

Een wagen is een zware investering, niemand wenst dat het gestolen wordt. Het vertegenwoordigt niet alleen veel geld, u verliest u ook veel tijd en moeite als uw bezit verdwenen is. Wij kunnen een startonderbreker discreet installeren in uw wagen zodat u altijd zekerheid hebt dankzij deze startonderbreker.

Startonderbreker onderbreekt wanneer u het wenst

Er zijn veel situaties denkbaar wanneer u een startonderbreker kan gebruiken. Denk maar even aan diefstal. Iemand is er vandoor met uw wagen en u wenst de wagen te blokkeren. Of u verhuurt rollend materiaal en u wenst ongeoorloofd gebruik tegen te gaan. Dan kan onze startonderbreker u helpen.

startonderbreker wettenAnti-diefstal

Een track & trace installatie kan u ook een verhoogde veiligheid garanderen. Als uw wagen ontvreemd wordt, dan kan u hem met onze oplossing in realtime volgen. Staat hij dan ergens stil, dan kan u hem vanop afstand stilliggen met uw startonderbreker. Rest enkel nog een telefoontje naar de politie en u kan uw wagen terug gaan halen.

24 uur op 24 uur bereikbaar

U kan de startonderbreker op elk moment en op eigen initiatief activeren. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van een partner die u moet verwittigen om u bij te staan. Daardoor gaat geen kostbare tijd verloren met onze startonderbreker.

Track & trace

Met een track & trace installatie hebt u niet alleen een doeltreffend anti-diefstal systeem in handen, u kan ook inzicht krijgen in de verplaatsingen van uw wagens. U ziet de locatie, de reeds afgelegde weg en de gereden snelheden van het voertuigen. En dat allemaal zeer overzichtelijk op kaart.

Lees meer over Track & Trace

Fleetmanagement

Steeds te laat in onderhoud? Onvoorziene kosten door niet tijdig te smeren? Door onze exacte bepaling van de kilometerstand, bent u op de hoogte wanneer iedere wagen in onderhoud moet. U wordt zelf tijdig verwittigd! Maar daarnaast kan u ook nog ingeven wanneer uw wagen naar de keuring moet, wanneer de verzekering afloopt of wanneer het leasingcontract ten einde loopt. De mogelijkheden zijn legio.

 Lees meer over Track & Trace

Geïnteresseerd in ons duidelijk systeem?
Vraag dan een vrijblijvende demo aan of lees hoe een klant al 8 keer diefstal heeft kunnen onderscheppen!

Overtuig mij! Toon mij de case met de 8 pogingen!

LinkedInEmailPrint
Scroll to Top