Meer weten over aanwezigheidsregistratie bouw?
Vertrouw op de #1 oplossing van ruim 400 bedrijven

Vanaf 1 april 2014 is de bouwsector terug een wetgeving rijker, want vanaf dat moment moet elke werknemer die een werk in onroerende staat uitvoert zich registreren bij de RSZ.

Een hels werk, zeker met steeds veranderende planningen of grote ploegen.

Vanaf 1 maart 2016 beslist de rsz om een versnelling hoger te schakelen en de aanwezigheidsregistratie / checkinatwork te verplichten vanaf 500.000 euro!

Automatiseer uw aanwezigheids-
registratie en win tijd & geld!

Dankzij onze 8 innovatieve oplossingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het al dan niet voldoen aan deze aanwezigheidsregistratie.

U kan namelijk quasi automatisch registreren voor de checkinatwork bij aankomst werf in plaats van eindeloos te zitten surfen op de website van CheckIn@Work.

Ontdek de wetgeving

      Ontdek hoe het werkt via deze korte video!

0
Tevreden klanten
0
Geregistreerde personen
0
Actieve werven
0
Maandelijkse registraties
Checkinatwork gemaakt in samenspraak met klanten uit de bouw.

Onze oplossingen zijn tot stand gekomen door een rondvraag bij een groot deel van onze 3.000 klanten. Zij werken immers dagelijks met allerhande mensen en op verschillende werven en weten dus perfect wat het beste aansluit bij hen.

Ontdek onze 8 oplossingen!

Wenst u ook te besparen op de CheckInAtWork? Opteer dan voor onze 8 oplossingen.

Geen idee wat te kiezen? Geen probleem! Gebruik alles door elkaar.

telefoon

Via telefoon

Aan de hand van een simpel telefoongesprek met onze computercentrale kan u via uw telefoon uzelf inchecken. U hoort direct als u kan beginnen!

sms

Via sms

Aangekomen op de werf? Stuur simpelweg een sms met uw persoonlijke – en werfcode door. Collega’s? Voeg makkelijk meerdere persoonlijke codes toe.

apps

Via apps

Hebt u een smartphone? Gebruik onze makkelijk te hanteren apps voor iPhone en Android om zowel u als uw collega’s in te checken.

panel

Via activiteitenpaneel

Hebt u reeds track and trace? Installeer ons activiteitenpaneel en voer eenvoudig uw badge + werfnummer in bij aankomst werf.

badgelezer

Via badgelezer

Reeds een badgelezer? Aan de hand van een unieke badge en afbakening van de werven verloopt de registratie quasi automatisch!

prikklok

Via werfprikklok

Een grote werf? Installeer onze werfprikklok aan de ingang en laat de werknemers badgen of hun QR-code scannen als aanwezigheidsregistratie

planningstool

Via uw planning

Gebruikt u al een planningssoftware? Upload dan uw bestand in ons systeem en geef automatisch de aanwezigheidsregistratie door.

webservices

Via webservices

Een eigen (ERP) systeem? Betaal geen dure ontwikkelingskosten bij uw provider en opteer voor onze automatisch link voor CheckInAtWork.

GeoDynamics is de juiste keuze

 • 10 jaar ervaring

 • 3.000 klanten

 • 33.000 uitgeruste voertuigen

 • 33 medewerkers
 • 3 jaar garantie

 • Gratis opleiding (o.a. CheckInAtWork)

 • Gratis service en support

 • Doorgedreven updates

 • Solide partner RSZ

 • Eigen software

 • Onderaannemer-vriendelijk

 • Doorgedreven personalisatie

ConstruBadge? Geen probleem!

Kregen uw medewerkers ook een ConstruBadge toegestuurd?
Dan kan u uw aanwezigheidsregistratie ook regelen via deze ConstruBadge dankzij onze oplossingen.

Onderaannemers in dienst? Ook zij kunnen zich snel registreren voor de CheckInAtWork!

Bekijk de bepalingen
ciaw_cb3
ciaw_cb1
ciaw_cb2

Wat zeggen de klanten?

Tot op heden zijn ruim 400 bedrijven uitgerust met onze innovatieve oplossingen rond de CheckInAtWork. Van kleine bedrijven met enkele werknemers tot grote bouwgroepen met enkele honderden werknemers.

Ontdek wat zij denken over onze oplossingen.

“Dankzij GeoDynamics verloopt de aanwezigheidsregistratie heel soepel.”

Dankzij de oplossingen van GeoDynamics ondervinden onze werknemers geen bijkomende last van de aanwezigheidsregistratie en kunnen zij makkelijk voldoen aan de CheckInAtWork! Ook onze backoffice verwerkt dankzij GeoDynamics zonder veel extra moeite deze intensieve wetgeving!

– Bouwonderneming Damman

ciaw_imtech

“De wetgeving rond de aanwezigheidsregistratie is voor veel bedrijven een bijkomende administratieve taak. Dankzij de oplossingen van GeoDynamics kan ik reeds 65% van al mijn aanwezigheidsregistraties automatisch laten verlopen. Dit zorgt voor een grote besparing op zowel mijn administratie als op de werf. Bovendien helpt GeoDynamics ook mijn onderaannemers. Iets wat ons zeker helpt bij de overige 35%!”
Johan Verhelst, Aannemingen Verhelst
Door de aanwezigheidsregistratie te koppelen aan ons bestaand systeem van tijdregistratie, is de CheckInAtWork registratie voor onze werknemers geen bijkomende last. Op die manier verloopt de gehele aanwezigheidsregistratie quasi vlekkeloos. Loopt er toch iets fout, dan kunnen we dankzij de intelligente software van GeoDynamics snel ingrijpen.”
Philippe Van Samang, Imtech België

Vraag een demo aan & ontdek zelf uw besparing!

GEEF MIJ EEN DEMO!